Gyakori kérdések

1. Hogyan lehet vállalkozása Ragonese Partner?

Kérjük, a kapcsolat menüpont űrlapjának kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot! Üzletkötőink keresni fogják, a kezdeti megbeszélések után az Ön vállalkozására szabott, egyedi ajánlatot tesznek a közös munkára. Megállapodás esetén partneri szerződést kötünk, és megrendelés esetén szállítjuk az árut.

2. Miért érdemes kész fagylaltot vásárolni?

A saját fagylaltkészítés idő-, energia- és befektetés igényes. A Ragonese Kft. fagylaltjai kész, a fagylaltos pultba helyezhető állapotban kerülnek forgalmazásra. Megállapodás szerint fagylaltos pultot helyezünk ki fagylaltjainkat árusító partnereinknek, így azt nem kell megvásárolnia. Illetve drága fagylaltgépeket sem kell vennie, a minőségi olasz fagylaltot készen kapja.

3. Biztosít-e cégünk eszközöket a fagylalt értékesítéshez?

Igen, megállapodás szerint biztosítunk fagylaltos pultot, kanálmosót tudunk biztosítani, amelyeket egy haszonkölcsön-szerződés keretében tudunk átadni kaució fejében. A kaució mértéke az eszköz típusától függ. Az eszköz átadásakor állapotfotó készül arról. Kauciót úgy áll módunkban visszafizetni az eszköz visszavételekor, ha azt rendeltetésszerűen használták, és kármentesen adják vissza.

4. Milyen egészségtudatos süteményeket készít a Ragonese Kft.?

Gelatiamo Zero logó

Zero Torták

A Zero torták természetes édesítőszerrel készülnek. A diabetikus és egészségtudatos étrendbe is beilleszthetőek.

Zero Szedres Ricotta Torta 

Zero Tejszínes Csokoládétorta

Gelatiamo Paleo logó

Paleo Torták

PALEO tortáink gluténmentesek, tejmentesek, organikus almacukorral készülnek, ezért alacsony glikémiás indexszel rendelkeznek. Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, tartósítószert! Egészségtudatos és diétázó étrendbe illeszthetőek! Fogyaszthatják gluténérzékenyek, cukorbetegek, laktóz és tej érzékenyek, fogyókúrázók, PALEO diétát folytatók!

Paleo Totu Torta

Paleo Erdeigyümölcsös Torta

Paleo Maracuja Torta

Paleo Csokoládétorta