Gyakori kérdések

1. Hogyan lehet vállalkozása Ragonese Partner?

Kérjük, a kapcsolat menüpont űrlapjának kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot! Üzletkötőink keresni fogják, a kezdeti megbeszélések után az Ön vállalkozására szabott, egyedi ajánlatot tesznek a közös munkára. Megállapodás esetén partneri szerződést kötünk, és megrendelés esetén szállítjuk az árut.

2. Miért érdemes kész fagylaltot vásárolni?

A saját fagylaltkészítés idő-, energia- és befektetés igényes. A Ragonese Kft. fagylaltjai kész, a fagylaltos pultba helyezhető állapotban kerülnek forgalmazásra. Megállapodás szerint fagylaltos pultot helyezünk ki fagylaltjainkat árusító partnereinknek, így azt nem kell megvásárolnia. Illetve drága fagylaltgépeket sem kell vennie, a minőségi olasz fagylaltot készen kapja.

3. Biztosít-e cégünk eszközöket a fagylalt értékesítéshez?

Igen, megállapodás szerint biztosítunk fagylaltos pultot, kanálmosót tudunk biztosítani, amelyeket egy haszonkölcsön-szerződés keretében tudunk átadni kaució fejében. A kaució mértéke az eszköz típusától függ. Az eszköz átadásakor állapotfotó készül arról. Kauciót úgy áll módunkban visszafizetni az eszköz visszavételekor, ha azt rendeltetésszerűen használták, és kármentesen adják vissza.